OVERKAPPINGEN

Klaar voor de opbouw van uw overkapping? Aangezien het weer in Nederland niet altijd optimaal is om in de tuin te kunnen zitten, zijn overkappingen in opkomst. Of het regent, stormt of onder het vriespunt is, een overkapping zorgt ervoor dat u zelfs in deze condities buiten kunt zitten.

Het opbouw van een overkapping kan nog wel eens lastig zijn, zeker bij het aanbrengen van shingles of EPDM (dakbedekking). Als dit niet goed wordt gedaan, dan is er kans op lekkage wat uw mooie overkapping niet goed zal doen. Laat staan hetgeen wat eronder staat.

Van de opbouw van een kant-en-klare overkapping tot het ontwerpen van een overkapping die helemaal naar uw wensen en maten is. Bij Timmerbedrijf van der Meij is dat geen enkel probleem en kom ik graag eens langs wat de mogelijkheden zijn.

Maatwerk overkapping met verlichting 2
Overkapping - Timmerbedrijf van der Meij

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Wat voor overkapping heeft u in gedachte en welk materiaal. Een foto of weblink werkt ook goed!

 • HET KOSTENPLAATJE

  Aan de hand van de omschrijving kan ik vaak al een prijsopgave voor u maken. In ieder geval binnen 3 weken weet u het!

 • AFSPRAAK MAKEN

  Zodra u akkoord gaat, dan maken we een afspraak voor het monteren van uw nieuwe aanwinst.

 • OPBOUW

  Ik zorg dat u binnen de kortste keren van uw opgebouwde overkapping kunt genieten.

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een prijsopgave is geheel kosteloos.

Ik maak inschatting wat ik voor de montage reken en spreek dit met u af. Ook als ik er uiteindelijk toch iets langer mee bezig ben, dan betaald u de afgesproken prijs! Wat dat betreft kunt u dus kosteloos een prijs aanvragen en kunt u dan altijd nog de overweging maken.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)