VLONDERS

Soms is toegang enkel via loopbruggen mogelijk en is het belangrijk dat dit op een veilige manier kan. Bij calamiteiten is het niet wenselijk om te struikelen over losse planken of er zelfs doorheen te zakken. Verrotte planken en/of balken helpen hier dan natuurlijk niet bij mee.

Het vernieuwen van een loopbrug boven het wateroppervlak is iets uitdagender, maar niet geheel onmogelijk. Net als normale vlonders is hier ook weer keuze uit diverse materiaalsoorten wat wel afhankelijk is van de situatie en de onderbouwing.

Weten wat er mogelijk is met uw loopbrug, stuur me gerust een verzoek per e-mail of WhatsApp!

Loopbrug - Timmerbedrijf van der Meij
Loopbrug - Timmerbedrijf van der Meij

MIJN WERKWIJZE

 • UW AANVRAAG

  Vertel me zo gedetailleerd mogelijk wat u wilt en in welke stijl dit moet gebeuren. Hierbij kunnen afbeeldingen een hoop verduidelijken.

 • PRIJSINDICATIE

  Aan de hand van uw omschrijving geef ik kosteloos een grove inschatting van wat de kosten zullen zijn. De precieze prijs kan dus bij de offerte hoger of lager zijn.

 • OFFERTE BEREKENING

  Voor het maken van een precieze berekening én werktekening vraag ik een kleine vergoeding van €50,- die u retour krijgt als de opdracht doorgaat.

 • AAN DE SLAG

  Als u akkoord gaat dient u een aanbetaling te doen om vervolgens op de bank te relaxen en mij het werk laten doen. Makkelijk toch?!

BESPEUR IK TWIJFELS?

Niet helemaal zeker of u contact met mij moet opnemen? Maakt u zich geen zorgen hoor, u zit nergens aan vast. Het opvragen van een grove inschatting is geheel kosteloos.

En als u een offerte aanvraagt waarmee ik de werktekening maak en de precieze prijs bereken, dan reken ik daar maar een kleine vergoeding voor. Is het toch meer dan u begroot had? Dan heeft u hier verder geen kosten meer aan! Gaat u wel akkoord, dan brengen ik de offerte kosten (€50,-) in mindering van het totaalbedrag.

Mike van der Meij

Telefoonnummer:

06  205 671 73
Tilanussingel 19

2641VA, Pijnacker (Zuid-Holland)